60310100-Iqtisodiyot (oziq-ovqat tizimlarini boshqarish) bakalavr ta’lim yo‘nalishi bo‘yicha o‘qitiladigan ...

  • Bosh sahifa
  • /
  • Sahifalar
  • /
  • 60310100-Iqtisodiyot (oziq-ovqat tizimlarini boshqarish) bakalavr ta’lim yo‘nalishi bo‘yicha o‘qitiladigan ...

Toshkent davlat iqtisodiyot universiteti Samarqand filialining Waynshtefan-Triezdorf Amaliy fanlar universiteti bilan hamkorlikdagi qo‘shma dastur asosida 60310100-Iqtisodiyot (oziq-ovqat tizimlarini boshqarish) bakalavr ta’lim yo‘nalishi bo‘yicha o‘qitiladigan fanlar ro‘yxati

 

 

1. Kimyo

2. Qishloq xoʻjaligi hayvonlarining anatomiyasi va fiziologiyasi

3. Fizika-texnika asoslari

4. Statistika

5. Iqtisodiyot asoslari

6. Biologiya

7. Amaliy dehqonchilik

8. Oʻsimlikshunoslik

9. Chorvachilik asoslari

10. Buxgalteriya hisobi va soliqlar

11. Oʻsimlik mahsulotlari ishlab chiqarish texnologiyasi

12. Chorva mahsulotlari ishlab chiqarish texnologiyasi

13. Ishlab chiqarish iqtisodiyoti

14. Oziq-ovqat va savdo qonunchiligi

15. Marketing va savdo siyosati

16. Oziq-ovqat mikrobiologiyasi

17. Ishlab chiqarish menejmenti va loyiha tuzish

18. Bozor tadqiqotlari va tahlili

19. Xarajatlar hisobi va investitsiyalarni baholash

20. Oʻsimlikdan olinadigan ekologik toza oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish

21. Chorvadan olinadigan ekologik toza oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish

22. Oziq-ovqat tizimida sifat menejmenti

23. Loyihalashtirish marketingi

24. Korxona va xodimlarni boshqarish

25. Oʻsimlikdan olinadigan oziq-ovqat mahsulotlari biotexnologiyasi

26. Chorvadan olinadigan oziq-ovqat mahsulotlari biotexnologiyasi

27. Iqtisodiyotda axborot komplekslari va texnologiyalari

28. Oʻsimlikdan olinadigan oziq-ovqat mahsulotlarini qayta ishlash texnologiyasi

29. Chorvadan olinadigan oziq-ovqat mahsulotlarini qayta ishlash texnologiyasi

30. Oziq-ovqat menejmenti, qishloq xoʻjaligi oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqarishda fanlararo aloqalar